BodyBliss.dk

IMG_0930

Berøring Bevidsthed Bevægelse                                                                           
Studier og praksis med forskellige former for krops- og bevidstheds arbejde har siden mit tidlige voksenliv været en værdifuld støtte i min personlige helings- og udviklingsproces.

Erfaring med bevægelse og kropsterapi og fokus på oplevelsen af kropforankret nærvær – f.eks. udvikling af jordforbindelse, centrering og grænsesætning – inspirerer samtidig mit pædagogiske / terapeutiske arbejde. Her trækker jeg moden erfaring fra mit virke som underviser, mentor, rådgiver samt professionel omsorgsgiver for børn i alle aldre.

Også som voksne har vi behov for støtte og omsorg i forbindelse med oplevelse af livskriser, sygdom, tab og sorg. Enkle øvelser med yoga og mindfulness kan være en vigtig nøgle til selvomsorg i forbindelse med en helingsprocess.

Uanset kontekst bestræber jeg mig på at møde mine medmennesker med empati, nærvær og oprigtig interesse. Vi har alle behov for at opleve værdighed, kontakt, omsorg og forbundenhed. Ikke mindst i forbindelse med en personlig udviklings- og forandringsproces.

Be the Change
Forandring er forbundet med bevægelse, bevidsthed og energi.

Et oprigtigt ønske om forandring – i perspektiv, hensigt eller adfærd –  er som et lille, levende frø. Et “forvandlingsfrø,” der behøver vand, næring, omsorg og Lys.

Med de services jeg tilbyder i BodyBliss.dk ønsker jeg at skabe grobund for spirende forvandlingsfrø. Gennem velvære i krop og sind samt øget klarhed, livsmod og energi.