Esalen Massage

IMG_2062BB                             

En invitation til oplevelsen af
indre ro, velvære og fornyet energi.

Esalen® Massage er udviklet over de sidste fyrre år på Esalen Institute i Big Sur, Californien. Massageformen har rødder i bl.a svensk massage, rolfing, sensory awareness og yoga – og er stadig under udvikling.

 

IMG_2065 kopi
Kendetegnende er de lange, rolige og rytmisk varierede strøg, der – kombineret med mere dybtgående bearbejdning og udstrækning af muskler og led – er med til at skabe stimulerende flow, balance og dyb afspænding.

Skærmbillede 2013-08-10 kl. 10.18.42Esalen® Massage virker lindrende på fysiske og psykiske spændinger samt stress relaterede tilstande – og generelt understøttende for kroppens selv-regulerende potentiale. At tage imod berøring, nydelse og omsorg åbner for indre opmærksomhed og kontakt med mulighed for dyb afspænding og velvære.  I forbindelse med massage kan forskellige sansninger og følelser dukke op i krop og bevidsthed. Det er naturligt, når der skabes bevægelse og flow i kroppens energisystem og er derfor et positivt tegn.

 
Hver massage session tilrettelægges på baggrund af en kort indledende samtale.
Det er rart med en gensidig udveksling og giver mig mulighed for at tage individuelle hensyn med udgangspunkt i dine behov. Så jeg med nænsomhed og respekt for personlige grænser kan imødekomme dine ønsker bedst muligt.

Selve massagen varer ca. 75 min. Sædvanligvis foregår den fuldt (eller delvis) afklædt – dog med intime kropsdele fuldt tildækket af lagner under hele forløbet. I forbindelse med massagen bruger jeg koldpresset økologisk mandelolie med/uden æteriske olier.

IMG_2092

Skærmbillede 2013-08-10 kl. 10.20.34

 

 

 

Jeg sørger for at være i god tid til den enkelte behandling. Når jeg er centreret i min indre ro og væren, understøtter det min bestræbelse på at være nærværende og hjælpsomt tilstede. Her og Nu.

Mere om Esalen Massage
www.deepbodywork.com